Connect << Page 1 of 1 >>
<< Page 1 of 1 >>

CONNECT – Horloges met magneten voor mannen en vrouwen

Vrijdag, laat in de avond. Na een lange werkweek en een drukke dag op het werk, ga je met vrienden naar je favoriete bar en vier je feest tot diep in de nacht. Jullie hebben plezier en de spanning van de laatste dagen valt compleet van je af. Als je de bar verlaat, neem je afscheid van je vrienden en ga je naar de dichtstbijzijnde bushalte om naar huis te gaan. Wanneer je bij de halte aankomt, realiseer je dat de batterij van je mobiele telefoon leeg is en je geen idee hebt hoe laat het is en of je je laatste bus hebt gemist ...

Unisex horloges voor haar en voor hem

Dat zou niet gebeurd zijn met een polshorloge. Afgezien van de functionaliteit is een dameshorloge of een herenhorloge altijd een modieus element dat bij de betreffende outfit past en aan de eigen look een persoonlijk tintje verleent. De collectie van de CONNECT-lijn biedt absolute flexibiliteit: ENERGETIX biedt verschillende bijpassende armbanden in verschillende uitvoeringen voor het horloge-element. Zo kunt u in de catalogus en in de webshop kiezen uit materialen zoals leer en textiel. Met een afzonderlijk te bestellen springbar pen kunnen de armbanden snel en eenvoudig worden verwisseld. U koopt dus slechts één horloge, maar u heeft wel een flexibele selectie van verschillende designs en materialen. Door de unieke vormgeving van ons horloge-element met magneten, is het horloge geschikt als herenhorloge en als dameshorloge en blijkt het bijgevolg opnieuw een flexibele armband voor het hele gezin te zijn.

Zich goed voelen en op tijd komen met een magnetisch polshorloge van ENERGETIX

De CONNECT-horloges zijn gemaakt van stevig roestvrij staal en voorzien van twee magneten van elk 0,12 Tesla / 1200 Gauss. De verwisselbare horlogebanden bevatten geen magneten, maar zijn voorzien van een stevige roestvrijstalen gesp. Probeer de unisex magnetische horloges vandaag nog uit in onze shop of laat u door een ENERGETIX zakenpartner/distributeur adviseren over andere producten uit de ENERGETIX collectie magneetsieraden.