Voetsieraden << Page 1 of 1 >>
<< Page 1 of 1 >>

Zomerhit magnetische enkelbandjes

Behalve halskettingen, armbanden en ringen genieten ook voetsieraden een steeds grotere populariteit. Vooral in de zomer zijn sierlijke enkelbandjes die om de enkel worden gedragen een aantrekkelijke blikvanger.

Ontdek en bestel enkelbandjes online

Wanneer u stijlvolle accessoires zoals het enkelbandje wilt combineren met de intense kracht van de magneten, dan doet u met ENERGETIX voetsieraden gegarandeerd niets verkeerds. De sierlijke kettinkjes zijn erg trendy en geven u de mogelijkheid om uw persoonlijke stijl uit te drukken en uzelf te tooien met een echte blikvanger.

ENERGETIX voetsieraden in verschillende uitvoeringen

ENERGETIX biedt u een speciaal geselecteerd assortiment uit enkelbanden met een enkele en een dubbele rij. De kettinkjes zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen een positief effect hebben op uw welbevinden. Profiteer ook van de magnetische kracht en blader vandaag nog door onze uitgebreide catalogus. Of u nu op zoek bent naar een magnetische enkelband voor uzelf of iemand anders met hoogwaardige magnetische voetsieraden een plezier wilt doen: hier in onze shop zult u heel zeker iets vinden.